MIDI Europe Srl

Via Crosaron sn, 37053
Cerea - Verona
Olaszország

 

COPYRIGHT

Copyright © 2012 MIDI Europe Srl az ISUZU Magyarország részére. Minden jog fenntartva. Az oldalakon található anyagok olasz és nemzetközi szerzői jogi védelem alatt állnak A szerzői joghoz kötődő olasz és nemzetközi törvényekkel védve.

Márkákhoz és szerzői jogokhoz kötödő információk.
A weboldalon használt márkák és egyéb megkülönböztető jelzések a MIDI Europe Srl társaság kizárólágos tulajdonát képezik. A MIDI Europe Srl előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül ezen jelölések használata tilos.
A weben található adatbázishoz és az azzal kapcsolatos dokumentációhoz, illetve bármely más anyagokhoz kötődő szerzői jogok a MIDI Europe Srl tulajdonát képezik.

A MIDI Europe Srl társaság kizárólag személyes és magánjellegű célokra engedélyezi a weboldalakon hozzáférhető dokumentumok megtekintését, másolását, letöltését és kinyomtatását, az alábbi feltételek mellett:

• a dokumentumok kizárólag személyes és magánjellegű célokra, nem pedig kereskedelem vagy tájékoztatás céljából vehetők igénybe. Közzétételük és terjesztésük semmilyen esetben nem lehetséges;
• a dokumentumokat megváltoztatni nem szabad;
• a szerzői jogokkal és a márkákkal, illetve a weboldalakon hozzáférhető és a MIDI Europe Srl társaság tulajdonában levő dokumentumok tulajdonjogával összefüggő további információk eltávolítása nem lehetséges.

Ez a jogosultság nem érinti az egyéb tartalom-szolgáltatóktól származó dokumentumokat és/vagy anyagokat, amelyek esetleg ezen a weben megjelenhetnek.
A weboldalakon szereplő anyagok vagy szerkezeti elemek kereskedelmi célú reprodukciója, másolása vagy terjesztése a MIDI Europe Srl társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos.