Isuzu Tanácsadás és Szerviz

Járműkiválasztás

A kiválasztástól a jármű teljes élettartamának végéig terjedő ügyfélszolgálat az Isuzu márka legnagyobb erősségeihez tartozik. A márkakereskedők és a szervizek ismerik az Ön követelményeit és naprakészen tájékoztatják és tanácsokkal látják el Önt annak érdekében, hogy Ön a legkülönbözőbb igénybevételnek megfelelő járművet válassza ki. Segítenek a műszaki adatokkal és az ideális felszerelés kiválasztásával is.

Értékesítés szerviz után

Isuzu Értékesítés szerviz után
Minden Isuzu márkakereskedő olyan szakképzett alkalmazottakat foglalkoztat, akik tájékozottak a legújabb közlekedési technológiák terén. Az értékesítéssel, szervizzel és értékesítés utáni szervizzel kapcsolatos állandó továbbképzéseknek köszönhetően az Isuzu márkakereskedő a legjobb körülményeket képes biztosítani az Ön járműve számára.

Szerviz igénylés

Alkatrész

Isuzu Alkatrész

A hálózat összes márkakereskedője eredeti alkatrészek széles választékával várja Önt!

Szerviz igénylés

 

Hosszabbított jótállás az ISUZU járművekre (karbantartást nélkül)

Ez a program a legtöbb ISUZU járműr részére ugyanazt a lefedettséget kínálja, mint a normál Isuzu garanciája hosszabb ideig. A garancia meghosszabbítását az első rutinszerű karbantartás során kell elvégezni, de minden esetben a jármű forgalombahelyezési dátumától számított 12 hónapon belül.

Szerviz igénylés