Jognyilatkozat

Az oldal használatának feltételei
Az alábbi honlap használata (továbbiakban honlap) megtekintésével és használatával Ön kötelezőnek fogadja el a használati feltételeket. Ezeket a fogalmakat és feltételeket a MIDI Europe S.r.l. vállalat bármikor módosíthatja a használati feltételeket, mely módosításokat ill. az új használati feltételeket ezen a webhelyen teszi majd közzé.
Hozzáférés a honlapokra és a vonatkozó tartalmak használata A MIDI Europe S.r.l. vállalat  felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért
 
Az Oldal tartalma

A honlapok összes tartalma (minden információt, fényképek, videók, hangok, védjegyek, logók, domain elnevezések, szoftver, grafika, műszaki dokumentáció, használati utasítások stb.) és az azokhoz kapcsolódó jogok fenntartva. A tartalmakba való betekintés ezért kimondottan egyéni tájékozódás céljából lehetséges, bárminemű egyéb jellegű felhasználás csupán a MIDI Europe S.r.l. előzetes írásos jóváhagyása nélkül reprodukciójuk, használatuk és/vagy módosításuk nem engedélyezi. A weboldalon található információk csupán tájékoztató jellegűek. Az információk pontosságáért, teljeskörűségéért, az itt elérhető információk felhasználásából, vagy bármilyen más, használatkiesésből, előforduló hibákért, pontatlanságokért, illetve elmaradásokért a MIDI Europe s.r.l nem vállal felelősséget.

Az ezen a honlapon közölt oldalak és dokumentumok esetlegesen jövőbe mutató nyilatkozatokat és információkat tartalmazhatnak. Az olyan szavak, mint „várhatóan”, „számítás szerint”, „célok”, „becsül”, „előrelát”, „ajánl” és „tervez”, valamint ezen szavak változatai és hasonló kifejezések, azt a célt szolgálják, hogy az ilyen jövőbe mutató nyilatkozatok felismerhetőek legyenek. Ezek a kijelentések természetüknél fogva nem hordoznak semmiféle kötelezettséget a társaság részéről, ezért a MIDI Europe s.r.l. nem vállal kötelezettséget ezek tényleges megvalósítására

Szellemi tulajdon és iparjog védelem

Az Oldal teljes tartalma – az oldalon említett vagy bemutatott megjelenő termékekre vonatkozó védjegyeket, mintákat és szabadalmakat beleértve – szerzői jogi védelem, valamint a szellemi és ipari tulajdonjogra vonatkozó jogszabályok védelme alatt áll ezért teljes vagy részleges másolásuk, módosítani vagy felhasználni az MIDI Europe s.r.l. társaság vagy annak meghatalmazott képviselőinek előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos.

Termékek és árak
A termékek működésére, teljesítményére, külső megjelenéssel, a teljesítménnyel, a mérettel, tömeggel, üzemanyagfogyasztással, üzemeltetési költségekkel stb. vonatkozó információkat és ábrákat az Oldalon a társaság folyamatosan aktualizálja. Ezek az adatok csupán indikatív ajánlatnak tekinthetőek, előfordulhatnak bennük hibák és pontatlanságok, és a MIDI Europe s.r.l. ezeket bármikor módosíthatja. A fenti honlapokon a termékekkel és árakkal kapcsolatban feltüntetett friss és pontos adatok megszerzése érdekében forduljon a legközelebbi Márkakereskedőhöz.