Mi a My ISUZU?

MY ISUZU egy különleges oldal ahova bejuthat a saját registráció adatlapon keresztül. Összefoglalja a kiválasztott tartalmakat az ISUZU oldalról, összeálítva az ön izlése szerint és az ön böngészési adatai szerint. Legyen ön privát, cég vagy márkakereskedő a MY ISUZU-n keresztül hozzáférhet az önt érdeklő ISUZU szolgálatokhoz.

 

MIÉRT JÓ A MY ISUZU-n?

AZ ISUZU KÖZÖSSÉG RÉSZEKÉNT ÉREZHETI MAGÁT

Jelentkezzen be és tartozzon az Isuzu közösséghez, ahol rajongók, márkakereskedők, eladók és szervizek találkoznak, hogy igénybe vehessék a felajállott szolgálatokat.

 Szeretné kipróbálni az új D-Max-ot vagy asszisztenciát keres az ön járművére? Forduljon az ISUZU közösséghez, együtt, a kívánságait teljesíthetjük

 

HATÁRIDŐ LEJÁRÁSA? GONDOSKODUNK MI, HOGY EMLÉKEZTESSÜK ÖNT

Mentse meg a járművének adatait a MY ISUZU-n: gondoskodunk, hogy emlékeztessük önt a műszaki felülvizsgálat esedékességére és értesítjük mikor lesz az ön Márkakereskedője szabadságon.

Írja be a születésnapja dátumát, és meg fogjuk lepni egy különleges ajándékkal ezen alkalomból.

 

AZ ÖN ISUZU JÁRMŰVE

Bármikor és bárhol hozzáférhet az ön ISUZU törzslapjához, egy hasznos adatlap az ön ISUZU járművéről, egy teljeskörű igazolvány.

Mentse meg a MY ISUZU-n az ön járművének adatait: segíteni fog a jobb szolgálat nyújtása érdekében önnek és Márkaszervizének

 

OLVASSA AZ ISUZU HÍRLAPOT

Újdonságok az Isuzu járművekől és az önhöz legközelebbi Márkaszervizről

 

MONDJA EL A VÉLEMÉNYÉT

Lépjen kapcsolatba ISUZU-val és a többi on-line közösséghez tartozó tagokkal, hagyjon véleményt a járművekről és a felvételekről, ossza meg a híreket és tartalmakat az ön közösségi hálóján

Az ön tanácsai segíteni fognak, hogy megfeleljünk az ISUZU rajongók igényeinek

Felíratkozás

Ahogyan az ön megbízott márkakereskedője, ezen az oldalon megemlítjük az ön ISUZUs járműve, adatait, mikorra esnek a karbantartási vizsgálatok , egy oldalon megmentheti lejáratait és időpontjait. Tárolhatja a saját semélyes archívumában az ön számára hasznosabb alkalmazások.

My ISUZU: hasznos alkamazások önnek

Ön fogja jelezni mely ISUZU alkalmazások érdeklik jobban: felkínáljuk az önre szabott érdekesebb alkalmazásokat.
MY ISUZU-ban felhívjuk a figyelmét ha az ön Márkakereskedője szervez eseményt vagy promocionális kampányt, valamint itt találhatja az ISUZU modellekre szóló legfrissebb híreket.

Jelentkezzen be My ISUZUra!
Ki vagyok
Úr Asszony

Isuzu és én

Az itt megmentett adatok fontosak az információs kampányunkra.
Írja be a lakcímjét: felajánljuk az önhöz közelebbi Márkakereskedő híreket.
Mentse meg a jogosítvány adatait: megemlítsük lejáratát.
Mentse meg járműve adatait: felhívjuk a figyelmet mikor esedékes átvizsgálásra vagy visszahívási kampainykor.

Személyi adatok

 

 

 

 

 

 

 

 

Jognyilatkozat

Az oldal használatának feltételei

Az alábbi honlap használata (továbbiakban honlap) megtekintésével és használatával Ön kötelezőnek fogadja el a használati feltételeket. Ezeket a fogalmakat és feltételeket a MIDI Europe S.r.l. vállalat bármikor módosíthatja a használati feltételeket, mely módosításokat ill. az új használati feltételeket ezen a webhelyen teszi majd közzé.

Hozzáférés a honlapokra és a vonatkozó tartalmak használata A MIDI Europe S.r.l. vállalat felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

Szellemi tulajdon és iparjog védelem

Az Oldal teljes tartalma – az oldalon említett vagy bemutatott megjelenő termékekre vonatkozó védjegyeket, mintákat és szabadalmakat beleértve – szerzői jogi védelem, valamint a szellemi és ipari tulajdonjogra vonatkozó jogszabályok védelme alatt áll ezért teljes vagy részleges másolásuk, módosítani vagy felhasználni az MIDI Europe s.r.l. társaság vagy annak meghatalmazott képviselőinek előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos.

Jognyilatkozat

* Kötelező kitöltésű mező