F-Széria 11 Ton

  • http://admin.isuzu.it/Repository/images/Slider/wide1

  • http://admin.isuzu.it/Repository/images/Slider/wide2

F 11 Ton

F 11 Ton

 

Szerkezet

Teljesítmény és gazdaságosság

A 10-12 tonnás sorozat sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az F-széria készen álljon bármilyen feladat elvégzésére.  Kiemelkedő teljesítménye és megbízhatósága világszerte vezető pozíciót biztosít az Isuzu F szériának.

 

Biztonságos fülke

Az F-széria teljes szerkezete szilárd. A merev alvázszerkezet könnyen ellenáll minden körülmény között és garantálja a megbízható teljesítményt a napi munkában.

Teherbírás

A teljes F-széria elképesztő teherbírása hozzájárult az Isuzu jó hírnevének terjesztéséhez. Az egész szériát intenzív és teljes körű próbáknak vetették alá, amelyek 33 világkörüli útnak megfelelő terhelésnek felelnek meg.

Robusztus fülke

A nagy szilárdságú zárt, szekcionált kialakítás biztosítja a fülke robusztusságát. Az F-széria célja, hogy évekig, nagy megbízhatósággal tudja a felhasználó üzemeltetni.
 

Komfort

Tökéletes kezelhetőség

Az F-széria fejlesztésében fontos szerepet játszott a fordulási sugár, amely az előző típushoz képest csökkent. A kisebb fordulókör maximális biztonságot, irányíthatóságot nyújt a szűk városi vagy hegyvidéki utakon.

Pneumatikus vagy mechanikus felfüggesztés

Az F-széria minden modellje parabolikus első felfüggesztéssel van szerelve (3 rugótag különböző vastagságúak). A hátsó felfüggesztés lehet mechanikus ( 8 + 4 laprugó) vagy pneumatikus (4 db légrugó), míg a 12 tonnás kivitelben már alap felszereltség a légrugós kivitel.

Tengelytávolság

Az Isuzu - széria különböző tengelytávolságú változatokban kapható 3410 mm-től 4990 mm-ig, hogy minden terhelési igényhez alkalmazkodjon.

Kényelmes fülke

Úgy lett megtervezve, hogy megkönnyítse a gépjárművezető munkáját, ezáltal csökkentse elfáradását:  az ergonomikus kialakítású ülések, és a számos tároló hely fontos szerepet játszanak ebben.  A hatékony szellőztető rendszer a vezetés alatt optimális kilátást és hőfokot  biztosít  a fülkében.

 

Biztonság

Biztonságos fülke

Az ISUZU az új „Hexapod” fülkekialakításának köszönhetően szilárdabb és biztonságosabbá vált, amely a szigorú törésteszteken is kiválóan megfelelt.  Minden modell rendelkezik légzsákkal, a fülkéből biztosított a tökéletes kilátás minden időjárási körülmény között, köszönhetően a panoráma szélvédőnek és a nagyméretű oldalsó visszapillantó tükröknek. A felületi mérőműszerek könnyen olvashatóak, amely lehetővé teszi, hogy a vezető egy pillanat alatt áttekintse a gépjármű működését. Az F-széria ideális partnere a gépkocsivezetőknek a hosszú fuvarfeladatok során.

SRS légzsák

Az összes F-széria járműnél a két elülső SRS légzsák azonnal kioldódik, hogy baleset esetén megvédje a járművezető arcát és fejét és így enyhíti a felsőtestet ért ütés erejét.

Hatékonyság

Teljesítmény és gazdaságosság

Az F- széria magában foglalja a fejlett ISUZU dízeltechnológiát, melyet úgy terveztek, hogy minden esetben biztosítsa a maximális teljesítményt és gazdaságosságot. A Common Rail technológiával felszerelt négyhengerű, közvetlen befecskendezésű motor megbízható és hosszú élettartamú. 

A kibocsátás csökkentése

Az Isuzu dízelmotoroknál ki van egyenlítve a magas teljesítmény és a környezetkímélő károsanyag kibocsátás. A titok a motorteljesítmény kiegyensúlyozott üzemanyag-befecskendezésben rejlik.

Turbódízel töltőlevegő hűtővel

A 4HK1-E4S 4 hengeres motorok garantálják a kiváló teljesítményt, nyomatékot, megbízhatóságot.  A motort úgy tervezték, hogy minden munkakörülmény között biztosítsa a maximális teljesítményt, alacsony üzemanyagfogyasztás és káros anyagkibocsátás mellett.

Hűtött EGR rendszer

Az optimalizált hőmérsékletű kipufogógáz – visszavezetési rendszernek köszönhetően (EGR), csökken a NOX kibocsátás az üzemanyagfogyasztás növekedése nélkül. Az Euro VI környezetvédelmi normának megfelelést Ad-blue rendszer biztosítja..

Manuális sebességváltó

A kézi váltó fokozatai pontosan illeszkednek a motor teljesítményéhez, ennek köszönhetően gazdaságos és csendes a működése és a váltó kapcsolása precíz illesztése pontos és megbízható.

Részecskeszűrő (DPD)

Az öntisztító szűrőrendszer lehetővé teszi a szűrő regenerálását anélkül, hogy a járműnek szervizbe kellene mennie. Nagy motorterhelésnél, szükség esetén a rendszer automatikusan elvégzi a részecskeszűrő regenerálását, de a gépjárművezetőnek módja van a kézi regenerálásra is.

Katalógus

F-Széria Katalógus

F-Széria Katalógus

F-Széria Katalógus