N-Széria 7.5 Ton

  • N sorozat

  • http://admin.isuzu.it/Repository/images/newhomepage_2014/NEvolution_1400x560

7.5 Ton

P 75

Download P7.5

Szerkezet

Túláradó érzelmek

Egy új világszabvány kialakítása a kistehergépjárművek számára: ez az Isuzu alapelve.

Az Isuzu N-Evolution büszkeséget és komfortot biztosít minden gépjárművezető számára, továbbá gazdaságos és megbízható teljesítményt. A jármű halk, tiszta és környezetkímélő, az N -Evolution széria olyan vonzó külalakkal és megjelenéssel szólítja meg az érdeklődőket, amelyre minden gépjárműgyártó büszke lenne.

Próbálja ki az élményt a legnagyobb mozgó irodában.

Műszerek és eszközök

A panelon lévő műszerek könnyen olvashatók, így a járművezető egy pillantással ellenőrizheti a jármű értékeit. A növelt DIN konnektorok száma lehetővé teszik különböző típusú tájékoztató és hangberendezés telepítését; a beépített LED- ek áramfogyasztása gazdaságos .

Vezetési pozíció optimalizálása

A vezetési pozíció pontosan beállítható, hogy testmagasságtól függően minden járművezető igényeinek megfeleljen; az ülés háttámlája nagyobb dölésszöggel állítható és az új ülőpárna kialakitása megkönnyíti a be- és kiszállást.

Megközelíthetőség

Az első felfüggesztés és a hosszabb, szélesebb lépcső kialakításának köszönhetően az ajtó könnyebben nyílik 90°-ig, így a fülke jobban megközelíthető.

3 fülketípus

Easy, Comfort, Crew

Az N-Evolution sorozat 3 különböző típusú fülkével rendelkezik: az Easy, a Comfort, valamint a dupla fülkével (Crew) elérhető a 3,5 tonnától a 7,5 tonnáig. Easy és Comfort fülkék 3 személyesek,  a Crew kivitelben 6 személynek  biztosít helyet. A Comfort kabint azoknak ajánljuk, akik szeretik a kényelmet, míg a csoportos utazást előnyben részesítő érdeklődőknek a dupla fülkét ajánljuk, mint ideális megoldást (Crew).

Komfort

Hullámok

A műszerfal ?hullám? alakú, hogy a belső tér tágasabb érzést keltsen. A fülke íves részei nem akadályozzák a vezető kar mozgásait és a vezetéshez szükséges összes elem elérhetőségét.

Funkcionális és kényelmes fülke

A gépjármű maximális kényelem és biztonsága az Isuzu fő célja. A nyomvonal kormányoszlopa optimalizálva lett a hétköznapi használatra.

 

Biztonság

Biztonság mindig és mindenütt

A digitális módszerrel végzett elemzések eredménye egy szilárd és könnyebb fülke, amely megfelel a szigorúbb biztonsági követelményeknek. Az ajtófelület és a kerete meg lett erősítve, hogy baleset esetén maximális védelmet nyújtson.

Passzív biztonság

Dupla SRS légzsák

Két SRS légzsák - "Supplemental Restraint System" – azonnal kioldódnak, hogy baleset esetén megvédjék a járművezető arcát és fejét. A kormány is segít felfogni az ütközést, hogy enyhítse.

Biztonsági öv előfeszitővel

Baleset esetén a biztonsági öv előfeszítő rendszere azonnal lerövidíti az öv hosszát, hogy az üléshez szorítsa a benne ülő utasokat.

Térdvédelem

A fülke úgy lett tervezve, hogy ütközés esetén védje a vezető térdét.

Aktív biztonság

ulti - reflektoros halogén fényszóró

Az áttetsző lencsék és a féklámpák fényvisszaverői nagy térség megvilágítását és az éjszakai látást biztosítják.

Első és hátsó tárcsafék

Az önszellőző tárcsafék növeli a teljesítményt és biztonságot fékezéskor és optimizálva van a hő eloszlásra.

Hatékonyság

Felfüggesztések

A háromszögű felfüggesztés külön az Adaptor verzióhoz lett kialakítva és az L35 Euro b+, illetve az L35 Bleu sorozatnál találkozhatunk vele. A lengéscsillapító és az alsó karoknak köszönhetően a kerekek megfelelően reagálnak a külömböző felületű utakon, minden kanyarban megfelelő dőlésszögben helyezkednek el, és ezáltal fokozódik a közlekedő jármű stabilitása az úttesten.

Csökkentett üzemanyag fogyasztás

VGS  turbó (Variable Geometry System)

A változó geometriájú turbó feltöltő hatékonysága növelve lett és a turbómotor késleltetett reakciója csökkentve lett és ezáltal az üzemanyag- és a szilárd részecske fogyasztása is csökkentve lett.

Szelepek 16 DOHC

A szelepek pontos összehangolt mozgása javítja a beszívást és a levegő kiszorítását a hengerekből, csökkenti a részecske és a fekete füst képződést, valamint az üzemanyag fogyasztást.

Manuális sebességváltó

NEES2 - A kézi sebességváltó alapú új környezetbarát Easy Shift teljes körű elektronikus vezérlést kínál az egyszerű járművezetés biztosítása érdekében. A NEES2 kiiktatja a kuplungpedált, majd a "Econo" üzemmód bekapcsolja az automata sebességváltást és működésbe hozza az egyes sebességi fokozatokat, hogy az üzemanyag a lehető legjobban hasznosuljon. Ezzel egyidejűleg csökken az üzemanyag fogyasztás és a karbantartási költségek.

A kibocsátás csökkentése

Az Isuzu kötelezte magát a széndioxid-kibocsátás csökkentésére, és a cél elérése érdekében a 3-literes motorok teljesítménye eléri az 5-literes motorokét. A magas teljesítmény és a csökkenő üzemanyag fogyasztás rejtélye a fokozott túltöltésben, a befecskendezett üzemanyag nyomásának fokozásában, valamint a kipufogógázok jobb újrahasznosításában rejlik.

Részecskeszűrő

A részecskesűrő (DPD) automatikusan végzi a tisztítást, nem szükséges a szervizbe vinni a járművet és kicserélni. Ha a jelző kigyullad, a vezető, szükség esetén, egy gombnyomással  is végezheti a tisztítást amikor a jármű le van állitva. 

Katalógus

N Széria Katalógus

N Széria Katalógus

N Széria Katalógus